Heb jij altijd zoveel energie?
Word jij nooit eens moe?

Vragen die ik in het verleden regelmatig heb gehad.

Werken, klussen, verhuizen, 2 baby’s krijgen, ik haalde overal energie uit. Tot…. de 3e zwangerschap, man wat was die zwaar. Toen onze jongste zoon 2 weken oud was, moest ik naar het ziekenhuis. Mijn vage maar heftige klachten, bleken een longembolie te zijn. Die werd veroorzaakt door zwangerschapshormonen. Dat hormonen veel met je doen, dat wist ik na 3 zwangerschappen wel, maar dat het zo heftig kon worden?

Al jaren letten wij op onze voeding, omdat we merken dat voedsel veel effect heeft op het gedrag van onze zoons. En dit was de tijd dat ik maar al te goed besefte, mijn hormonen moeten ook weer in balans komen.

Ik had alleen geen idee hoe…

Mijn ervaring

Met klanten in mijn nagelsalon, had ik al vaak gesprekken over gezondheid, voeding en andere leuke dingen. 

Gezondheid blijft een geweldig boeiend onderwerp.

In 2020 kreeg ik een berichtje van iemand die ooit nagelklant was, of die diffuser eens een tijdje in mijn salon mocht staan. Nou, zeker wel!!

Tijdens een live gesprek vroeg ze mij: Nou kan ik me onze gesprekken nog goed herinneren over gezondheid, je volgt me al een hele tijd, maar waarom ben je nooit begonnen met Young Living?

Goede vraag, maar ik had werkelijk geen idee dat essentiële oliën zóveel konden betekenen. Na een week wilde ik die oliën dus echt niet meer kwijt. Die starterkit werd voor ons een Stap-in-Kit, man en kinderen gebruiken het ook.

De kit was in het begin wat overweldigend, en als jij dat ook hebt, help ik je graag zodat je alles kunt gebruiken.

 Mijn hormoonhuishouding en gezondheid pak ik aan en ook mijn supplementen slik ik trouw. en nu, na bijna 10 jaar, word ik weer de oude, energieke, fitte Hanneke.

Ik ben Hanneke Bosselaar. Ik heb een achtergrond als activiteitenbegeleidster in de gehandicaptenzorg en tandartsassistente. Daarna heb ik 11 jaar een nagelsalon gehad.
Ik ben moeder van Joas, Sem en Jaïr en vrouw van Jozua. We komen uit Ede (ik eigenlijk uit het mooie Lunteren) en wonen sinds eind 2020 in Veenendaal.

We houden van buiten zijn, in de natuur, nieuwe dingen ontdekken en op avontuur, maar we spelen ook graag spelletjes samen. Die natuur zetten we graag in voor onze gezondheid, onze huid, focus en stressregulatie.

Inmiddels zijn we ook druk bezig met een Switch&Ditch, we vervangen steeds meer producten voor schone, milieuvriendelijke producten van hoge kwaliteit.

De starterkit was voor ons een enorm goede stap in de juiste richting, wij ervaren hier zoveel voordelen van, die gun ik jou ook van harte!

Naast de starterkit hebben we ook een hele toffe support-groep waar je van heel veel vrouwen (en een aantal mannen)  geweldige ervaringen kunt lezen met de oliën van Young Living.

Wil je meer informatie? Stuur me gerust een berichtje, ik sta voor je klaar.

Bel of app me

Of wil je liever mailen?

FAQ

Kijk eventueel ook even bij de veelgestelde vragen. Misschien is jouw vraag hier al beantwoord.

Vraag maar raak!

13 + 14 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gelukt! Je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief.